Exploitatie, Verhuur en Reparatie

Reparatie van speelautomaten en jukeboxen

Elke speelautomaat of jukebox moet goed onderhouden worden en gaat zelfs dan vroeg of laat een keer defect, maar treur niet want wij kunnen ze bijna altijd weer repareren.

Automaten verdienen het te worden onderhouden. Het is belangrijk om dit met regelmaat te doen omdat delicate onderdelen, zoals rubbers, lampjes en bewegende delen nu eenmaal onderhevig zijn aan slijtage en/of uitdroging. Laat u het onderhoud achterwege dan kunnen defecte onderdelen ervoor zorgen dat ook andere onderdelen kapot gaan, waardoor u voor duurdere schades kunt komen te staan. Wij onderhouden en repareren speelautomaten zoals het hoort en waar mogelijk, altijd met originele onderdelen.

Om de kosten van een reparatie zo laag mogelijk te houden, kunt u uw automaat bij ons langs brengen in onze werkplaats. Hier beschikken wij over alle benodigde gereedschappen en onderdelen om uw automaat goed en vakkundig te repareren. Wilt of kunt u uw automaat niet bij ons brengen, dan kunnen wij uw automaat ook op locatie repareren.

Voor reparaties rekenen wij een uurtarief van € 60,00 exclusief reiskosten en/of reistijd.
Voor reparaties binnen Amsterdam zijn de voorrijkosten € 40,00, buiten Amsterdam rekenen wij € 0,50 per gereden kilometer plus de reistijd a € 60,00 per uur.

Wilt u vooraf een inschatting laten maken van de kosten, dan kunnen wij een diagnose maken van de reparatiekosten. hiervoor brengen wij altijd 1 uur in rekening, maar dit uur brengen wij weer in mindering op de rekening wanneer u de reparatie door ons laat uitvoeren.

Wat hier echt niet ongenoemd mag blijven is het feit dat wij meestal in staat zijn onderdelen te fabriceren die niet meer verkrijgbaar zijn. Hierdoor zijn wij als een van de weinige reparatiecentra in Nederland in staat om collectors items, zoals oude mechanische flipperkasten, bingomachines en jukeboxen met buizen nog te repareren

Reparaties geschieden tegen contante betaling en alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Voordelen:

  • Diagnose vooraf om de kosten te bepalen
    En laat u de reparatie uitvoeren, dan krijgt u de onderzoekskosten uiteraard weer retour als korting op de factuur.
  • Uitgebreide werkplaats met onderdelen magazijn
    De meeste onderdelen hebben wij gewoon op voorraad waardoor wij zeer snel kunnen repareren of vervangen. Verder beschikken we hier over alle benodigde gereedschappen.
  • Fabricage van unieke onderdelen
    Heeft u een bijzondere flipper of jukebox uit bijvoorbeeld 1950 waarvoor geen onderdelen meer te verkrijgen zijn, dan maken we die toch gewoon zelf.

En verder:

Naast onze reparaties aan speelautomaten zijn wij ook landelijk bekend door onze bijzondere elektronica ontwerpen en reparaties.

Van robots die er als mensen uitzien en dropjes uitdelen op beurzen tot druppelmachines voor theater voorstellingen, wij bouwen het.

Taco Automaten is in te huren voor alle soorten elektronica opdrachten, zowel grote als kleine projecten. Heeft u een bijzondere uitdaging op het gebied van elektronica? Vraag dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden en/of een offerte.